SC TEX-AS PROD SRL
a fost infiintata in anul 1996 si comercializeaza pe piata romaneasca usi de interior , usi de exterior si usi tehnice (antifoc), produse in Italia.

Produsul pe care societatea il pune la dispozitia clientului sau , intruneste o serie de calitati care sunt rezultatul unui studiu amanuntit al problematicii constructiilor romanesti si reflecta implicarea totala si interesul deosebit acordat de producatorii italiani ,pietii romanesti :

  • Dimensiuni nestandardizate (latime, inaltime, grosime zid)

Usile pot fi realizate pe orice dimensiuni ale golului de usa cu costuri minime si termene cuprinse intre 1-5 zile lucratoare.

  • Imperfectiuni ale golului de zid

Tocurile sunt reglabile si acopera imperfectiuni ale zidului de pina la 20 mm.

  • Raport pret/calitate

Vanzarile realizate vis-a vis de prognoza din faza de proiect permite mentinerea pretului de vanzare mic datorita volumului mare de vanzari.

  • Deschidere stinga/dreapta

Usa, prin contructia ei , este reversibila , ea poate fi montata cu atit deschidere pe stinga , cit si pe dreapta , eliminind astfel neplaceri cauzate fie de masuratori gresite cit si de modificari de proiect.

  • Termen de livrare

Produsele se gasesc in stoc in proportie de 90%, pregatirea si personalizarea comenzilor se realizeaza in Bucuresti , timpul necesar acestei operatiuni fiind de pina la 7 zile lucratoare. Pentru usile speciale : glisante , pliante , duble, cu supralumina , sau pentru culorisi dimensiuni speciale , comenzile dureaza intre 30-45 zile.

  • Servicii aferente

Masuratorile golurilor de zid si transportul marfii este gratuit in Bucuresti , montajul se realizeaza contra cost , garantia produselor este de 12 luni de la data montajului/ livrarii.

  • Design/culoare in tendintele modei actuale

Varietatea culorilor si designul usilor reflecta grija permamenta a producatorului de a se mentine in elita avangardistilor si nu in ultimul rind de a respecta traditia si gustul unei pieti cu care se afla in permanenta legatura si pentru care manifesta un interes deosebit.

  • Preturi negociabile

In functie cantitati, de termenul de livrare si de modalitatile de plata , preturile se negociaza.

Tex-as ...o noua deschidere.